Mircea Vinteanu despre cum poti face investitii imobiliare in Spania

PorMircea Vinteanu

Mircea Vinteanu despre cum poti face investitii imobiliare in Spania

Ce zici de o investiție imobiliară într-o țară a cărei creștere economică nu-ți prea pune semne de întrebare? Știu că sună interesant, dar, în același timp, cred că-ți vine in gand ca totul este mult prea greu pentru acest proces de căutare și cumpărare atunci când vizează o altă țară…. să cauți oferte, să mergi în recunoaștere, să discuți într-o altă limbă, să studiezi legislația s.a.m.d.

Este lucru evident confirmat de toate statisticile din domeniu investitional ca imobiliarele se plasesaza pe primele pozitii in preferintele investitorilor. Sunt printre cele mai sigure si de durata solutii pentru rentabilizarea finantelor. Aceasta directie devine si mai atractiva din punct de vedere al beneficiilor atunci cand posibilitatea de investitii imobiliare trece dincolo de frontiere

Dar cum e atunci când nu le faci singur pe toate acestea? Cand poti avea de partea ta serviciile si experienta unui agent imobiliar din Romania ce-și confirmă reputația si care la acest moment lucreaza pentru tine in tara in care iti doresti sa faci aceasta investitie?

Pornind de la această perspectivă, eu Mircea Vinteanu, am  dezvoltat o nouă posibilitate pentru investirea în proprietati imobiliare din Spania, punând la dispoziția clientilor mei la cererea acestora, o gamă largă de servicii, informații ample despre fiecare bun imobiliar, consiliere și susținere în cadrul tranzacției imobiliare, astfel încât, în termeni comozi, în siguranță totală și beneficiind de servicii profesioniste – investiția ta în imobiliare să-ți aducă maximă mulțumire.

Am ales cele mai atractive locuri de pe coasta Spaniei: Costa Blanca cu orasele Benidorm cunoscut ca Manhattan-ul Europei, Albir, Altea unde se regaseste Alteea Hils, renumitul complex rezidential al milionarilor si Costa del Sol cu renumita statiune Marbella in care-i poti avea ca vecini pe Antonio Banderas, Madonna, multi alti artisti consacrati dar si inalte personalitati politice mondiale.

      Informatii despre cum poti cumpara proprietati in Spania si ce implica asta, click aici

Sobre el autor

Mircea Vinteanu administrator

Cuando tomas decisiones importantes en la vida, como vender tu propiedad en el lugar donde vives o quieres comprar la siguiente casa donde tu y tu familia se sientan como “en casa” en Benidorm o alrededores, o estás interesado en recibir mi asesoría, estas en el lugar adecuado. LLÁMAME con confianza sin ningun tipo de compromiso. Soy un agente inmobiliario profesional con más de 20 años de experiencia. Respeto un código de ética profesional y siempre pondré a tu disposición mi experiencia, mi participación y mis conocimientos para que puedes beneficiar de los mejores servicios inmobiliarios.